Олимпиецът се оказа лицемер, от продукцията го бутат напред   Олимпиецът Красимир

...
Олимпиецът се оказа лицемер, от продукцията го бутат напред
 
Олимпиецът Красимир
Коментари Харесай

Дунев най-мразен в „Игрите”

Олимпиецът се оказа двуличник, от продукцията го бутат напред

 

Олимпиецът Красимир Дунев се обрисува като най-мразеният състезател в риалитито на Нова тв „ Игри на волята ”. Гимнастикът, който влезе в шоуто като любимец на доста фенове поради спортната си популярност, бързо си завоюва неприятели.

Феновете на формата непрестанно споделят мнение, че продуцентите го бутат напред в шоуто, без да го е заслужил. Те считат, че успехите му във формата са откровени нечестни.

„ Дунев не е неповторим, а е двуличник, кри се цяла игра зад тима си, Момчил му избави кожата два пъти и вие си измисляте преимущества, угодни за Дунев ”, разяснява един от феновете. Друг пък назовава гимнастика „ ядосано старче ”.

Особено ядосани бяха хората, когато спортистът отстрани от надпреварата Крум от групата на Гладиаторите. Според тях продукцията му е дала голямо преимущество в борбата, което авансово е решило нейния излаз. Фен на предаването направи съпоставяне сред това решение и загубата на олимпийското злато от Йордан Йовчев в Атина през 2004-а. „ Точно както дадоха успеха на халки на гърка на олимпиадата и прецакаха Йордан Йовчев, по този начин прецакаха и Крум в тази игра ”, счита фенът.

Така или другояче, Красимир Дунев остава съвсем до финала на „ Игри на волята ”. Както „ Уикенд ” разкри, риалитито се печели от Иван Рълев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР